30 juni 2008

Min första möhippa!

Ja i lördags var det äntligen dags att gå på min första möhippa! Jenny som ska gifta sig blev otroligt förvånad över att vi kom, precis som det ska vara! =D

Allt började med att vi tog källarvägen in i lägenheten för att sedan klampa in i sovrummet där hon låg och sov. Vi åt lite frukost som vi hade tagit med oss och där efter for vi till Sundsvall.

Nästa aktivitet var självförsvar, vi fick slåss, brottas, knäas, dra omkull varandra o.s.v. Riktigt, riktigt roligt var det iallafall! Killarna som höll i det var otroligt trevliga, roliga, seriösa, pedagogiska och peppande. Helt enkelt perfekta för tränarrollen!

Trötta och nöjda begav vi oss hem till Sofia´s lägenhet i Sundsvall för lite picknick inomhus (utomhus öste regnet ner). Drack lite bubbel och åt kycklingsallad som vi förberett kvällen före.

Begav oss ner på stan igen för att bada jacuzzi och dricka vin. Otroligt härligt! Något vi skulle kunna vänja oss vid ;)

Tillbaks till lägenheten för grillning och "BrideTooBee"-drink =). Allt var jättegott och vi åt, pratade och drack i några timmar innan det var dags för ett besök på Oscar´s.

Väl där shottade vi lite samt pratade och dansade. Åh vad roligt det kan vara att dansa ibland!!

Det var en riktigt, riktigt lyckad dag och möhippa! Kanske att jag lägger upp lite bilder senare, vi måste bara samla ihop allt som togs först.

Inga kommentarer: