24 juni 2008

Midsommar 2008

Började Midsommarafton med att tillaga samt äta lunch bestående av sill, rökt sik, ägghalvor med romsås, mjukt tunnbröd samt nubbar.

Slog sedan upp vårt tält för att vara säkra på att ha det uppslaget innan sovdags.. Där efter var det mest lugnt, massa prat, killar som näckade, tjej som däckade, försök till powernap i den härliga solen, samt lite dans runt midsommarstången.

Middagen bestod av grillat, pommes och sallad. Otroligt gott!!

Under kvällen hann vi med en massa dans, massor av prat, snacks-ätning, fotbollsmatch (jag deltog ej pga min fot), korvgrillning samt en kubb-match som mitt och Johanna´s lag vann!! Hade en riktigt trevlig kväll/natt och somnade sedan gott i vårt tält.

Midsommardagen började lugnt, vaknade i tältet av att det var otroligt varmt. Dock var det inte riktigt lika varmt utanför men nästan =). Åt lite grillkorv till frukost och låg och solade någon timme. Ägnade oss också åt lite kubbspelning samt skrattande åt han som var full igen när klockan var 12.00. På eftermiddagen tog vi bilen till Häggdånger för en liten sovstund samt god mat.

På kvällen var vi återigen på samma fest, inte samma tempo på någon ikväll men stundvis hade jag riktigt roligt iallafall. Blev mest prat denna kväll då vädret inte var lika härligt som kvällen innan. Men de hade iallafall en undebart härlig inglasad altan med infravärme som vi kunde sitta på!

Söndagen var en hellugn dag i solen, det var stundvis otroligt varmt och skönt =).

1 kommentar: