02 juni 2008

marknad, sommarfest och sol

helgen har varit riktigt trevlig, känns som att jag har hunnit med en hel del olika saker =)

i fredags var vi ut till Häggdånger och åt grillat, riktigt gott och trevligt!

lördagen började med en tidig stallvistelse där Mirran fick gå och beta en halvtimme i gräshagen vilket hon verkade tycka var riktigt härligt. For sedan hem och gick en sväng på marknaden med Anders, åt en langos samt la undan en alpack-tröja som jag senare var tillbaks och köpte eftersom jag inte hade några kontanter på mig tidigare. Var en sväng med mamma på Härnöhallen, handlade lite smått och gott samt hämtade ut den Exotiska plankan som hon hade beställt. Vid 16 var det äntligen dags för att inta den otroligt goda exotiska plankan, vi firade mamma och markus lite i efterskott. Åt även en hel del goda bakverk då min mamma är en talang på att baka allt möjligt gott!

Kvällen fortsatte sedan på NK13 där det pratades och dracks en del, vi drog sedan vidare till St. Petri Logen och sommarfesten som anordnades där. Hade riktigt trevligt och dansade i flera timmar =). Avslutade kvällen här hemma med pizza och sedan sänggång.

söndagen var en lugn dag, solen sken och det var otroligt varmt och skönt. Vi tog en promenad förbi marknaden för helgens andra langos och fortsatte sedan upp till Bondsjöhöjden för att fira Jenny som fyllt år tidigare i veckan. Åt god jordgubbstårta i solen och liftade sedan med dem till Coop. Inhandlade lite smått och gott och drog sedan vidare till mamma där vi bjöds på rester från den fortfarande lika goda exotiska plankan. Fick även idag ta del av massa smaskiga efterrätter innan vi tog oss vidare hem för lite film.

Inga kommentarer: