13 juli 2008

Tävling i Sundsvall

Ja idag var det äntligen tävlingsdags igen =). Vi var för första gången till Sundsvalls lantliga ryttarförening och hoppade.

I 90 slarvade hon lite med bakbenen på en oxer och den föll. Hoppade annars hur lätt som helst =).

I 1m var jag otroligt nogrann med att hon skulle behålla kraften i galoppen hela tiden och hon utnyttjade verkligen den till att hoppa högt över alla hinder. Vi travhoppade ett hinder annars var det inga som helst problem, fick till en riktigt bra omhoppning helt utan fel och tog på så vis hem första platsen =D

Vann ett jättefint mörkbrunt träns, en plakett samt lite godis. Vi hade även sådan tur att vi tog hem pris som dagens bästa ekipage och fick därför ett ländtäcke från Grafströms, riktigt fint!

4 kommentarer:

Mittlivblandungarhundarochhastar sa...

Jättestort grattis till er. Fasen vad duktiga ni är=)
Ja, man blir så glad och peppad när det fungerar. Tror det är samma för hästägaren till den förra hästen jag red, hon verkar också ha hittat en tjej som passar bra med den hästen. Så det blev kanon för alla parter=)
Samma dag som vi gifter oss har hemmaklubben lokal hopptävling =( Fasen med... så kommer vi bara igång med lastningen så ska vi nog kunna komma ut lite i höst.

Anonym sa...

grattis :D super kul verkligen :D :D

ansj sa...

WIIIEEE!!!=D Grattis! fan va nice!

Anna sa...

GRATTIS!!!! Gud va kul! Det var ni värda efter allt slit!!! =) =)