14 juni 2009

Hemma igen

Nu är vi hemma igen efter en helt underbar resa!!

Vårt resande började med en bilfärd till Örebro förra fredagen för att fira Dennis student.



Dagen efter så for vi från Midlanda till Turkiet. All inclusive var ungefär som förväntat, en del utblandad sprit, buffé varje måltid o.s.v. Jag skulle nog inte välja att betala så mycket mer för att få all inclusive, men det beror mycket på att jag tycker det är mysigt att få välja en ny restaurang varje kväll.

Vi har iallafall solat, badad, myst, shoppat, dansat, ätit och druckit gott o.s.v. Första dagen var vi på ett turkiskt bad, Hamam, och blev skrubbade och masserade. Men vi ångrade lite att vi valde Hamamet som Detur rekommenderat eftersom det var otroligt mycket folk där och de la ner alldeles för lite tid på var och en.

På hotellet hade de en dag med turkisk afton och en med poolparty. Dessa bilder togs då vi satt och kikade på den turkiska aftonen och drack Raki =).


Sista kvällen tog vi en tur upp till muren och tog en hel del fina kort i solnedgången. Det var ganska dimmigt denna kväll men det blev både till fördel och nackdel för våra fotografier.



Några danskar och finnar på vårt hotell

En av kvällarna åt vi turkisk gryta på en restaurang där Anders kände en som jobbade

Jag hade otroligt gärna stannat en vecka till i den härliga värmen, vi har haft över 30 grader och sol varje dag! Och kvällarna har varit helt underbara de med!

2 kommentarer:

Disa sa...

Hej!
Jag läser o ser att ni haft härliga dagar i Turkiet, skönt för Er. Välkommen hem! Ha det gott..hälsar Disa

Anonym sa...

vilka underbara bilder!! :) //AnnaL