03 september 2007

Barca, barca, barca!!

Nu är vi hemkomna från vår 8-dagars tripp till Barcelona. Det har varit en otroligt härlig, rolig, varm och ibland något irriterande vecka. Det är ibland svårt att få en grupp på 6 otroligt olika individer att enas om restaurang och dylikt, eller svårast var egentligen att få veta vad var och en ville för något.

Dagarna har ägnats åt solning (de dagar solen ville lysa på oss), strosning på alla små och stora gator, shopping, åkande på taket på en turistbuss samt den avslutande fotbollsmatchen! Pappas 50-års present =).

Några dagar innan matchen var jag, Anders, mamma och pappa på en så kallad rund-tur på Nou Camp (eller Camp Nou beroende på vem du frågar). Fick se gästomklädningsrummet med helkaklad dusch och en jacuzziliknade pool och mycket mer. Vi hade otroligt bra platser under matchen och tillochmed jag tyckte det var riktigt roligt samt blev förundrad över hur fort det gick (!).

Nu är vi alltså hemma och skolan borde ha satt igång. Men vårt schema krånglar så vi har ingen aning om när vi ska vara i skolan och inte..en riktig kanonstart..=/ Men men..

En bild på oss i Barcelona (staden som lockar mer än någonsin) får avslutade detta inlägg =)



Inga kommentarer: