08 december 2009

Iphone, Sony Ericsson Satio, Nokia N97 mini

Är det någon som har någon erfarenhet av dessa mobiler?



Jag letar efter en mobil med touchscreen som det går att använda spotify på och just nu står det lite emellan dessa tre. Men velig som jag är har jag otroligt svårt att bestämma mig för vilken som jag helst av allt vill ha.

2 kommentarer:

Tesen sa...

Hej där! Får hem min nokia n97 i eftermiddag, dock ej minin. Men dom två lär vara rätt lika ändå. Anledningen till att jag till slut valde nokian (ville egentligen ha iphonen i början) var att i iphonen så finns det inte T9, plus att när man skriver sms så kommer bokstäverna upp så segt på skärmen, vilket jag absolut inte gillar.. blir närmast tokig då! Sen så är ju nokian med ett riktigt tangentbord också både mer praktiskt och riktigt snyggt, lite gossip girl över det hela ;) Med iphonen blir man rätt beroende av datorn också. Och jag inbillar mig (och hoppas) att nokian inte är lika ömtålig! Men det återstår att se.. får återkomma med rapport när jag testat den lite mer! Ses vi i jul förresten? =) Kommer hem 22:a och åker tillbaka den 27:e igen!

ansj sa...

Syrran har en Iphone som hon är mycket nöjd med (inte den nyaste). Spotify fungerar inte om du har gratisvarianten dock...