08 april 2008

Alla vägar bär till Rom..men mycket få därifrån!

Började resan med att åka bil med Daniel och Maria ner till Stockholm där jag efter lite strul hittade rätt på Anders och gick till Magnus och Helenas lägenhet. Vi tillbringade kvällen i deras sällskap på en Mongolisk restaurang där vi åt god buffé =).

Väcktes klockan 03.00 av Anders som sa att vi måste ge oss av. Högst motvilligt klev jag upp ur den varma sängen och så begav vi oss ut i kylan. Vårt mål visade sig vara Skavsta flygplats där vi tog flyget mot Italien och Rom!

Tillbringade 4 underbara dagar i Rom med att strosa i staden, äta och dricka gott, sola, se massvis med sevärdheter och bara njuta av min underbares sällskap.

Hemresan blev inte riktigt som vi tänkt oss, på grund av Rom´s usla busstider missade vi incheckningen med 10 minuter och då vägra Ryanair att släppa ombord oss =/ Fick efter många om och men tag på ett annat flyg, med ett annat flygbolag, från en annan flygplats, till en annan flygplats och med en flera timmars försenad ankomstid. Men men...nu har vi testat på det också, vill inte uppleva det igen!

Kan sammanfatta Rom som en stad med massvis att se och upptäcka, kass kollektivtrafik, hjälpsamma italienare, hundar överallt, dyr mat, god glass och mycket vackra naturområden.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Mäh! Nämnde du inte mig, er räddare i nöde! Herregud ;)

Tur att ni hade en bra tid i Rom och att det bara var hemresan som strulade =)

Anna sa...

Vilka fina bilder =)