10 december 2007

En helg full av aktiviteter!!

Fredag: Andra dagens firande av Johanna´s 20-årsdag, åt gott samt såg idol-finalen. Rätt person vann! Men det är Amandas skiva jag ska ha när den kommer ut!! =)

Lördag: Tidig morgon i stallet sedan begav vi oss med bussen till Sundsvall. Johanna gjorde debut på systemet samt att vi kikade runt lite på stan.

Hem till Johanna för lite dricka samt smörgåstårta, jättegott!

Begav oss sedan till en indisk restaurang där vi åt varmrätt och efterrätt, gott när vi hade beställt in lite starka saker (chili-pickles) för att få lite mer smak på vår mat.

Sedan var det äntligen dags för Casinot! Men måste säga att det var lite av en besvikelse för mig..=/ Jag var där för att spela Texas, men 500 kr vågade jag inte gå in med! Fick i efterhand veta att jag hade inte behövt spela bort hela summan..men men..risken finns ju alltid! Men de andra spelade glatt på allehanda spel med olika resultat. Fast jag lyckades ju med konststycket att inte spela men ändå gå 100 kr plus så, jag är riktigt nöjd! Röd klänning vid ett roulette-bord kan löna sig ;)

Vi drog sedan vidare till O´learys där vi tillbringade några timmar med att prata, dansa och dricka. Riktigt roligt även fastän det inte var så roligt folk ute..vid 01.30 så pallade jag och Johanna inte mer utan då lockade kudden mer än dansgolvet så vi tog en taxi hem och åt lite frysmat som avslutning på en hellyckad kväll!

Så nu är Johanna´s födelsedag över, firade henne i dagarna 3 men har nog fortfarande inte förstått att hon är 20. Det kanske går upp för mig på juldagen då vi kommer in helt utan problem! Fast tidigare år har det ju blivit gratis så..;P

Här är en av O´learys bilder på oss allihop:

Söndag: Tog bussen hem för att någon timme senare fara till Frånö för det årliga julbordet! Otroligt gott och som vanligt åt man alldeles för fort! Men men...julbordet är en underbar tradition!

På kvällen for pappa, jag och Smulan ut till stallet för att kvällsjoura. Skönt med hjälp! Även fast Milou mest hittade på en massa hyss som vanligt ;)

Avslutade helgen med senaste Wallander-filmen och somnade sedan gott efter en helg full av aktiviteter!

Inga kommentarer: