11 maj 2008

lugna gatan

helgen har varit lugn och skön, stunvis har vi fått känna på sol och härlig värme =).

I fredags var vi hemma hos mamma och bjöds på god mat (som vanligt), kikade lite på tv och gick sedan en kort sväng till "ungdomsgården".

Lördagen började med morgonjour, där efter for vi till Sondell´s cykel och köpte nya däck till Anders cykel. For sedan ut till Häggadånger, underbart härlig med Cab när solen skiner!!
Tillbringade dagen i Häggdånger med lite bus med Milou och Ida samt underbart god grillad fläskfile =). Kvällen tillbringades hos Stefan och Jenny med en massa trevligt prat och gott att dricka. Tog sedan en nattpromenad hem från Bondsjöhöjden.

Idag har jag varit med mamma till Andre i Sundsvall. Mysigt att träffa honom, sker alldeles för sällan! Han förgyllde verkligen dagen med sitt härliga skratt.

Plockade upp Johanna på hemvägen och for in en sväng på Birsta för att snabb-kika på Amanda samt kolla lite på ett par skor till Mamma.

Får se vad kvällen har att erbjuda, kanske ska börja packa inför vår utlandsresa =).

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej hej!! Hoppas allt är fint med er! Här är det ju snart flytt på g, underbart att komma på rätt sida av stan!! Så ni ska åka utomlands igen? jisses vad ni åker överallt, hihi =) Vi måste höras nåt snart tycker jag.. ja kommer hem vecka 24 o 25 iaf.. ha de fint! kram kram