08 december 2008

Händelserika dagar i fjollträsk!

Det var faktiskt riktigt skönt att komma hem till lugnet igen! Även fast vi har haft det otroligt trevligt i storstan!

Här kommer en kort sammanfattning av alla aktiviteter:

På onsdagen så tog vi tåget till Stockholm och möttes upp på tågstation av Tesen och Johanna. Kvällen ägnades åt vindrickning, middag på restaurang och så en sväng på Schlagerbaren (som egentligen hade ett annat namn, men det har jag inte lagt på minnet).

Torsdagen ägnades åt shopping inne i centrum, fick med mig en del roliga saker hem. Mötte upp Anders på eftermiddagen och ägnade kvällen åt middag på en Kina Thai Restaurang och film hemma hos Tesen och Johanna.

På fredagen for vi till Barkaby och shoppade massor, checkade sedan in på hotellet ute i Årsta och efter lite plötsligt ändrade planer så låg vi på rummet och såg på Idol hela kvällen.

Lördag - Johanna´s 21:årsdag! Vi började dagen med utställning (som det kommer mer om i ett annat inlägg). Milou skötte sig super hela dagen och vi var så nöjda när vi vi for därifrån. Kvällen var det lugnt festande och sedan begav vi oss till en uteställe på Stureplan. Utestället var dock ingen hit, dålig musik, trångt, inget dansgolv och dyr sprit. Kom iallafall hem runt 03.30.

Söndagen var en lugn dag eftersom vi nu var otroligt trötta alla tre. Strosade runt inne i centrum, kikade lite i gamla stan, drack dyr glögg, fikade i gallerian och kikade lite inne på NK. Sedan tog vi flyget hem till lugnet igen =)

När vi kommit hem kom Vincent och Linda förbi en sväng vi drack glögg och åt lussebullar, knäck samt pizza =).

Inga kommentarer: